Haberler » Rüya Gibi Bir Yatak Odası İçin 3 Dekorasyon İpuçları

Rüya Gibi Bir Yatak Odası İçin 3 Dekorasyon İpuçları


Rüya Gibi Bir Yatak Odası İçin 3 Dekorasyon İpuçları
 

 

Rüya gibi bir yatak odası, sadece görünen değil, aynı zamanda sıcak, misafirperver ve sakin hissettiren bir deneyim yaratan bir yatak odasıdır. Birçok metalik vurgular ve ağır perdelerle ağzına kadar doldurulmuş muhteşem yatak odaları hayal edilirken, havadar unsurların rüya gibi bir şemaya uymasını sağlamanın bir yolunu buldular.

Çok sayıda rüya gibi bir yatak odası çeşidi gördük ve kendi yatak odanızda modern, zarif bir alan yaratmanız için birçok ilham kaynağı paylaşıyoruz.

 

1- Yumuşak Dokular Ekleyin

Peluş yatak, doğal dokular sunan özellikle keten ve pamuk gibi kumaşlar yaz için harikadır ve bu kırlentlerdeki kumaş gibi ağır örgüler, soğuk aylarda harika bir tarzdır.

 

2- Aydınlatmayla Ruh Halini Ayarlayın

Aydınlatma, bir odanın hissini kesinlikle değiştirebilir, apliklerin veya lambaların yanından gelen yumuşak, ince aydınlatma, oldukça basit bir yatak odasına romantik bir hava katabilir. Işık, normal bir tavan armatüründen daha yumuşaktır ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratır.

 

3- Sakinleştirici Renkler Seçin

Pembe ve kırmızı, romantik bir ortam denildiğinde akla gelen ilk tonlardan bazıları olabilir, ancak bazen nötr bir renk paleti daha sıcak bir oda oluşturabilir. Yumuşak beyazlar, kremler ve gül tonlu tonlar, bir kaçış hissi veren cennet gibi bir alan yaratabilir.

WhatsApp ile sor!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır