Haberler » Göze Çarpan Bir Alan İçin 3 Keyifli Yemek Masası Dekor Fikirleri

Göze Çarpan Bir Alan İçin 3 Keyifli Yemek Masası Dekor Fikirleri


Göze Çarpan Bir Alan İçin 3 Keyifli Yemek Masası Dekor Fikirleri
 

Tüm mobilyalarınızı yerleştirdiğiniz anda yemek odanız bitmiş sayılmaz. Dekorla süslenene kadar hiçbir oda tam olarak tamamlanmış hissettirmez - ve aynısı yemek odanızda da geçerlidirEvet, duvarlarınıza bir sanat eseri asmış veya mekanınıza güzel bir ayna koymuş olabilirsiniz, ancak yemek arasında masanızda hangi dekorun yaşaması gerektiğini düşündünüz mü?

1- Dekorunuzu Masanızla Eşleştirin

Çoğumuz merkez parçalarımızda kontrast ararız ve yemek odası masalarımızı tamamlayacak kaseler, vazolar ve şamdanlar ararız.

Siyah bir kase, siyah bir yemek odası masasında şaşırtıcı derecede göz alıcı görünebilir ve küratörlüğünü yapmayı başardığınız şık, sofistike paleti korurken görsel bir ilgi katar.

2- Sevdiğiniz Parçaları Küme Oluşturun

Öğeleri birbirine yakın yerleştirdiğinizde, birbirleriyle alakalı görünürler ve bu temel kural, yaratıcı merkez parçalarının işlenmesini çok daha kolay hale getirecektir. Basitçe dekorunuzu yeterince sıkı bir şekilde bir araya getirin ve birdenbire bütün, parçalarının toplamından daha büyük görünecektir.

3- Asimetri ile Oynayın

Birçoğumuz merkez parçalarımızı yemek odası masalarımızın ortasına yerleştiririz. Sonuçta, kelimenin adında merkez var. Ancak asimetri ile oynamak da aynı derecede eğlenceli olabilir.

Merkez parçanızı merkezin dışına yerleştirin ve alanınızın dönüşmesini izleyin. Sadece kasıtlı görünmek için yeterince merkezin dışına yerleştirdiğinizden emin olun.

WhatsApp ile sor!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır