Haberler » Alanınızı Daha Rahat Hale Getirecek Sonbahar Dekorasyonu İçin 3 İpucu

Alanınızı Daha Rahat Hale Getirecek Sonbahar Dekorasyonu İçin 3 İpucu


Alanınızı Daha Rahat Hale Getirecek Sonbahar Dekorasyonu İçin 3 İpucu
 

Mevsim ne olursa olsun, iç mekanlarımızın her zaman rahat ve davetkar olmasını isteriz - özellikle de küçük bir alansa . Alanınızı daha sıcak, bir şekilde dekore etmeye gelince, ister tam bir revizyon gereken birkaç küçük güncelleme yapıyor olun, size yardımcı olacak birkaç ince dekor fikrini bir araya getirdik.

 

1- Kazanmak İçin Ahşap Seçin

Bizi yanlış anlamayın: Hepimiz akrilik mobilyalardan yanayız, ancak sıcak ağaçlarda kıvrılıp gevşememizi sağlayan ev gibi bir şey var Komodin veya kitaplık gibi tek bir ahşap parça eklemek, malzemeyi denize girmeden birleştirmenin kolay bir yoludur.

 

2- Rahat Bir Köşe Oluşturun

Odanızın bir köşesi varsa, bir okuma köşesinin tüm başlangıcına sahipsinizEklemeniz gereken tek şey bir pelüş sandalye, sehpa, okuma lambası ve elbette birkaç kitap veya dergi. Bize güvenin, hiçbir şey hızlı bir sonbahar gününde büyüleyici ve davetkar bir köşeden daha davetkar olamaz.

 

3- Hafif Tutun

Bir odada birkaç ton kremi karıştırmak, son derece şık bir faktörle hafifliği ve sıcaklığı dengeler. Ayrıca, alanınızda doğal ışık yoksa, dekoru soluk tutmak, odanın olduğundan daha güneşli olduğunu düşünmesi için gözü kandıracaktır.

 

WhatsApp ile sor!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır